Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíj átadó ünnepségek külhoni magyar hallgatók számára


Június 14-én és 15-én adták át a Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjakat a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen, a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai karán.

Csíkszeredában Dr. Sebestyén Géza adta át az ösztöndíjakat a PADE képviseletében, Kolozsváron és Nagyváradon pedig Dr. Dubéczi Zoltán, a PADE elnöke, az MNB Oktatási Klub alelnöke vállalta magára ezt a szerepet. A budapesti vendégek részletes prezentációjukban mutatták be az MNB oktatási programjait és az MNB Oktatási Klub tevékenységét, bíztatva az ösztöndíjas hallgatókat, valamint az oktatókat az Egyesületbe való belépésre.

A Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíj célja, hogy növelje a külhoni felsőoktatási intézményekben gazdaságtudományi képzési területen továbbtanuló magyar nemzetiségű egyetemisták létszámát, a tanulmányaik támogatásával is segítve őket a szülőföldön maradásban. Az ösztöndíjban részesülhetnek az alap-, valamint a mesterképzésen tanuló fiatalok tanulmányi eredményeik alapján.

További híreink

Csatlakozz hozzánk

Találd meg nálunk azt a szakmai támogatást és közösséget, amire mindig is vágytál!

Hallgatói tagság

Az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott oktatási programok résztvevői és ösztöndíjasai

Jelentkezem

Oktatói tagság

Az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott oktatási programok szervezője, oktatója és egyéb résztvevője

Jelentkezem

Munkavállalói tagság

Az MNB-vel fennálló munkaviszony esetén

Jelentkezem