Dr. habil Domonkos Endre: „An Economic History of Hungary from 1867″ című kötet bemutatója


Április 26-án a Neumann János Egyetem Innovációs Terében került megrendezésre Dr. habil Domonkos Endre: „An Economic History of Hungary from 1867″ című kötetének bemutatója.

Az eseményt Dr. Dubéczi Zoltán, az MNB Oktatási Klub elnöke nyitotta meg, majd kerekasztal beszélgetés következett, amelyen Dr. habil. Domonkos Endre, a Budapesti Gazdasági Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének egyetemi docense és Dr. habil. Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem rektora vett részt. A beszélgetést Dr. Kovács Olivér, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, Közgazdaságtani és Nemzetközi Gazdaságtani Tanszék tudományos főmunkatársa moderálta.

A bemutató lehetőséget teremtett a közönség számára, hogy megismerje Dr. habil Domonkos Endre új gazdaságtörténeti könyvét, ezáltal betekintést nyerjenek az elmúlt évszázad magyar gazdaságának alakulásába. Az eseményen a hallgatók feltehették kérdéseiket a kötet szerzőjéhez, majd kötetlen beszélgetés formájában folytathatták az eszmecserét.

További híreink

Csatlakozz hozzánk

Találd meg nálunk azt a szakmai támogatást és közösséget, amire mindig is vágytál!

Hallgatói tagság

Az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott oktatási programok résztvevői és ösztöndíjasai

Jelentkezem

Oktatói tagság

Az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott oktatási programok szervezője, oktatója és egyéb résztvevője

Jelentkezem

Munkavállalói tagság

Az MNB-vel fennálló munkaviszony esetén

Jelentkezem