Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíj átadó ünnepség és konferencia Szabadkán


Az információ, mint a gazdasági növekedés legfontosabb forrása címmel rendezett közösen konferenciát a PADE Alapítvány és a Vajdasági Magyar Közgazdász Társaság május 18-án Szabadkán, a Városháza Dísztermében. A rendezvényen felszólaló szakemberek többek között az információban rejlő lehetőségekről, vállalkozásfejlesztésről és a tudásalapú agrárgazdaságról tartottak előadásokat.

A rendezvény keretein belül Dr. Dubéczi Zoltán, a PADE elnöke, az MNB Oktatási Klub alelnöke adta át a kiválósági  ösztöndíjakat 26 hallgatónak. Ezt követően előadásában bemutatta az MNB oktatási programjait és az MNB Oktatási Klub Egyesület tevékenységét, bíztatva az ösztöndíjas hallgatókat, valamint az oktatókat az Egyesületbe való belépésre.

A Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíj célja, hogy növelje a külhoni felsőoktatási intézményekben gazdaságtudományi képzési területen továbbtanuló magyar nemzetiségű egyetemisták létszámát, a tanulmányaik támogatásával is segítve őket a szülőföldön maradásban. Az ösztöndíjban részesülhetnek az alap-, valamint a mesterképzésen tanuló fiatalok tanulmányi eredményeik alapján.

További híreink

Csatlakozz hozzánk

Találd meg nálunk azt a szakmai támogatást és közösséget, amire mindig is vágytál!

Hallgatói tagság

Az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott oktatási programok résztvevői és ösztöndíjasai

Jelentkezem

Oktatói tagság

Az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott oktatási programok szervezője, oktatója és egyéb résztvevője

Jelentkezem

Munkavállalói tagság

Az MNB-vel fennálló munkaviszony esetén

Jelentkezem