Online geopolitikai kurzus a brazil Sao Paulo-i Egyetemen


Érdekel a geopolitika, mindennapjaink gazdasági, politikai és társadalmi történéseinek háttere és ezek tendenciái? Érdekel, mit gondolnak ezekről egy interaktív, mintegy 20 fős csoportban dél-amerikai és más országokból érkezett hallgatók? Jelentkezz az MNB Oktatási Klub segítségével a Sao Paulo-i Egyetem „Geopolitics and Corporate Strategy” című képzésére!

A Magyar Nemzeti Bank Oktatási és Tudományos Kör Egyesület exkluzív lehetőséget közvetít magyar hallgatóknak a Sao Paulo-i Egyetemen 2021 kora őszén tartandó nemzetközi geopolitikai kurzuson való részvételre.  Az angol nyelvű kurzus 15 héten keresztül, online zajlik, augusztus 12-i kezdéssel, minden héten csütörtök délután (magyar idő szerint) 13:30-17:30 között.

A kurzusra való pályázás e-mailen keresztül történik. A pályázatokat Times New Roman betűtípussal, 12-es betűméret és 1,5-es sortáv mellett várjuk, 2-4 oldal terjedelemben, pdf vagy docx formátumban. A pályaműveket a pályázók a szervező részére a protokoll@mnboktatasiklub.hu címre küldendő e-maillel nyújthatják be.

Részletes kiírás és kurzus tematika: https://we.tl/t-I3JDqHj1Ee

A pályázat beküldésének határideje: 2021. július 20.  10:00 óra

A kiválasztás és kiértesítés várható időpontja: 2021. július 21.

A kurzus egyedisége miatt összesen 4-6 magyar hallgató kerül kiválasztásra.

A kiválasztott hallgatóknak ezután egyénileg kell beadni jelentkezésüket az Egyetem nemzetközi titkárságára legkésőbb július 23-ig. A kurzusra való felvételről szóló végleges döntést is az Egyetem hozza meg.

A szervező minden, a kurzusba beválogatott hallgatót a kurzus tematikájához illeszkedő, friss kiadású szakkönyvekkel lát el. A beszámolók és a kurzuson való részvételről szóló igazolás beérkezése után a szakmai bizottság dönt a fődíjról, ami (amennyiben az egészségügyi helyzet megengedi) egy egyhetes brazíliai tanulmányút lesz 2022 első felében a Sao Paulo-i Egyetemre. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a beszámolók értékelése után más díja(ka)t is meghatározzon.

A felhívással kapcsolatos további információkat a protokoll@mnboktatasiklub.hu címen lehet kérni.

További híreink

Csatlakozz hozzánk

Találd meg nálunk azt a szakmai támogatást és közösséget, amire mindig is vágytál!

Hallgatói tagság

Az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott oktatási programok résztvevői és ösztöndíjasai

Jelentkezem

Oktatói tagság

Az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott oktatási programok szervezője, oktatója és egyéb résztvevője

Jelentkezem

Munkavállalói tagság

Az MNB-vel fennálló munkaviszony esetén

Jelentkezem